12 Haziran 2010 Cumartesi

TOPLUMSAL CİNSİYET GEÇİŞİ - 2

Sert Ve Yumuşak Sıkıştırma
Sıkıştırma diye bahsettiğimiz şey birisinin pantolonunun içine koyulan (çorap, dildo, vs.) gibi bir şeylerin “penis gibi” belirgin çıkıntı veya “dolgu” varmış hissi ve/veya görüntüsü vermeleridir. Sadece trans erkekler değil her cinsiyetten her türlü insan birçok nedenle sıkıştırır. Bazıları sadece kostümünün bir parçası olarak sıkıştırır, diğerleri de bedenlerinin bir parçası olarak hissettikleri bir şey istedikleri için sıkıştırırlar. Hangi nedenle sıkıştırmayı seçerseniz aşağıdaki tavsiyeler işinize yarayabilir.

Katlanmış Çorap

Vücudunuza tam oturan bir iç çamaşır içine katlanmış çorabı koyabilirsiniz. Çengelli iğne ile iç çamaşırınıza sabitlerseniz kayıp düşmez. Boksör giymeyi seviyorsanız aynı şekilde boksör çamaşırınıza çengelli iğne ile katlanmış çorabı tutturabilirsiniz. İğnelemeden önce aynadan doğru yerde durduğundan emin olun.

Bazı markalar buna benzer ürünler de çıkarıyor. Gearguygear,









Yumuşak dolgu penis: Türkiye’deki seks oyuncağı mağazalarının web sitelerinde bu ürünlere bazen rastlanıyor. Biraz şansa kalmış bir şey.

• Hangi yumuşak dolguyu kullanacağınıza karar verin. Çok uzun zamandır insanlar pantolonlarına katlanıp top haline getirilmiş çorapları sıkıştırdılar. Bu yöntem hala etkili olsa da artık sıkıştırmak için yumuşak dildolar var. Yumuşak dolgular vücut ısısına uyumlu ve gerçekçi bir materyal olan cyberskin maddesinden yapılır. Dört renk tonu ve üç beden olarak satılmaktadırlar. Büyük beden porno yıldızı gibi görünmenizi sağlarken küçük bedeni dışarıdan fark edilir büyüklüktedir. İkinci seçenek gerçekçi testisleri ve küçük çıkıntısı ile silikon dolgu penisi olan Mr.Right. Çok fazla çeşit var. İnternet üzerinden satın alabileceğiniz gibi yurt dışına çıkan arkadaşlarınıza sipariş verebilirsiniz. Transguys-Peckers, ComeAsYouAre, Tranzwear




• Sevdiğiniz iç çamaşırınızı giyin. Yumuşak dolgunuzu külotunuz, g-string veya slip içine giyebilirsiniz. Bu çamaşır çeşitleri dolgunuzu olması gereken yerde tutacaktır. Boksör ve boksör biçimli iç çamaşırlar yumuşak dolgunuzu tutmayacak ve hatta yürürken yerinden oynayarak size rahatsızlık verecektir.
• Dolgunuzu güvenceye alın. Eğer külotun içine koymak istemiyorsanız, ya da ekstra güvenlik istiyorsanız yumuşak dolgunuzu naylon çorabın ucuna koyun. Testislerin arkasından bir düğüm atın ve çengelli iğne ile iç çamaşırınızın lastiğine iğneleyin. Bir başka seçenek olarak da yine yumuşak dolgunuzu yerinde tutacak Commando Harness gibi bir kayış giyebilirsiniz. Kayış giymeyi düşünüyorsanız dolgunuzun uyduğundan ve kayıp çıkmadığından emin olun.



• Dolgunuzun nasıl görüneceğini ayarlayın. Eğer dolgunuzun dışarıdan bakıldığında nasıl görünmesi gerektiğinden emin olamıyorsanız erkek iç çamaşırı satan sitelerdeki resimlere bakarak fikir edinebilirsiniz.



Birkaç marka da yumuşak dildolu kayışa işemek için bir mekanizma ekliyor. Gearguygear

Sert dolgu penis: Bunlar ise istemediğiniz kadar çok. Daha çok heteroseksüel, penetrasyon (amiyane tabirle girip çıkma) odaklı bir seks için düşünülmüş ürünlerdir. İnternet üzerinden birçok Türk seks oyuncağı mağazasından satın alabilirsiniz. ComeAsYouAre, Aseks

• Rahat edeceğiniz bir dildo veya penis seçin. Çok büyük ve çok sert bir dildo daha fazla rahatsızlık verir. Ne yapacağınızı, ne kadar süre giyeceğinizi düşünerek ihtiyacınıza uygun bir şey seçin. Gerçekçi görüneni seçebilirsiniz. Fakat partnerinizin ihtiyacını da gözden geçirmek isteyebilir ve hayali olanını da tercih edebilirsiniz. Kayış içinde sağlam durması için dibi olan bir dildo seçin. Kısa dildolar iç çamaşırı içinden çıkıntı yaparken, uzun dildolar iç çamaşırı içinde daha kolay kıvrılarak sıkıştırılabilir. Dildolar lâteks, jölemsi kauçuk ve silikon gibi çok çeşitli materyallerden yapılmıştır.
• Rahat bir kayış bulun. Dildonuzla oynamak istiyorsanız içinde rahat edeceğiniz bir kayışa ihtiyacınız var. Kayışlar da çeşitlidir. Deri, lastik gibi materyallerden seks shoplardan satın alabileceğiniz gibi kendiniz de yapabilirsiniz. Ne yazık ki sadece yumuşak dolgular için uygundur. Sert protez penisler için aşağıdaki linklerdeki sitelerden online satın alabilir veya yurtdışına çıkan arkadaşlarınıza sipariş verebilirsiniz.
• Sıkı bir beyaz veya boksör çamaşır alın. İç çamaşırınızın içine yerleştirin. Boksör, slip veya g-string vs. hepsi iş görür.
• Hangi yöne yerleştireceğinize karar verin. Penisiniz hangi yöne bakacak? Yukarı mı aşağı mı? Aşağı ve sola mı? Çamaşırınızdaki dildonuzu nasıl rahat ediyorsanız o yöne yerleştirin. dışarıdan nasıl göründüğünden emin değilseniz erkek iç çamaşırı kataloglarına bakıp fikir edinebilirsiniz. örneğin: Dagi


Hiç yorum yok: